Kindergoochelaar

Interactieve Goochelshows vol magie en verwondering

Een goochelaar die bij u langs komt, is altijd enerverend en spannend. Met humor en interactie laat goochelaar Richard Top zijn magische kunsten zien. Direct onder uw neus. Richard is te boeken als:

Restaurant en Bargoochelaar

Tafelgoochelen

Goochelaar Richard Top schuift graag bij uw gasten aan tafel voor Close Up magic of Table magic. Met kleine voorwerpen als munten, kaarten & servetten, en kleine illusies wordt een verrassende magische sfeer gecreëerd. Maar ook aan zijn eigen goocheltafel kan Richard passerende gasten met verbluffende korte goocheltrucs vermaken.

Straatgoochelen

Op straat goochelen met speelkaarten, balletjes, alledaagse voorwerpen… Met kleine visuele trucs weet entertainer Richard Top mensen op straat of in het winkelcentrum te verbazen. Professioneel entertainment met een snufje humor waarbij het publiek interactief betrokken wordt. Ideaal voor straatfestivals, dorps- & stadsfeesten, braderieën en winkelopeningen.

Bargoochelen

Uw gasten aan de bar of in een zaal een onvergetelijke ervaring met goochelkunst, illusie en magie bezorgen? Entertainer Richard Top loopt tussen uw gasten door en verrast menigeen met vingervlugge trucs en grappige gimmicks

Salongoochelen

Magische act die tussen de schuifdeuren wordt opgevoerd. Bij u thuis, op de zaak of op school. Een podium is niet nodig. Middels kleine illusies vallen uw gasten van de ene verbazing in de andere.

Kindergoochelen

Op zoek naar een kindergoochelaar voor uw familiefeest, schoolfeest, fancy fair of verjaardag? De interactieve kinderacts van Richard Top zullen zowel kinderen als volwassenen niet snel vergeten. De kinderen worden volop bij elke voorstelling betrokken.